ЗА НАС

Херон 3 ООД е компания, създадена от опитни специалисти. Нашата цел е комплексното обслужване на клиентите, включващо:

  • консултиране;
  • доставка, монтаж и обучение;
  • поддръжка на вече доставените машини.

Предлаганите от нас машини са за обработка на масивна дървесина, плочи от МДФ и ПДЧ, машини за обработка на фурнир и машини за опаковане на готовите детайли, бояджийски системи, компресори и аспирации.

Фирма Херон 3 ООД е изключителен представител за България на италианския производител CASADEI BUSELLATO.

За CASADEI

Casadei – история на компанията.
Креативността на Romagna (регион в Италия) в международната дървообработваща история.

Casadei Macchine е основана през 1945 г., когато първите комбинирани машини се открояват CASADEI на традиционния пазар на дървообработващи машини, като раждат масово производство. Благодарение на постоянните инвестиции в човешки ресурси и приложните технологии, CASADEI е достигнала световно признание за качество.

Първите машини Casadei са произведени под марката “L’Artigiana”, която бързо се разпространява по целия свят.

През 70-те години новите индустриални помещения с площ от почти 15 000 м2 позволиха значително увеличение на производството и значително разширяване на външните пазари.

Най-модерното отделение за научноизследователска и развойна дейност и високо автоматизирани производствен процес гарантира производство на технологично иновативни продукти, характеризиращи се с високо качество и надеждност.

Производството на специални машини започва през 80-те. Автоматичните Пакето-разкройващи циркуляри станаха една от най-оценените и най-продаваните машини през 90-те.

Широколентовите шлайф машини, четираистрано фрезоващите и кантиращите машини бяха разработени през 90-те години.

Благодарение на широко разпространената и високо квалифицирана дистрибуторска мрежа, Casadei се радва на голям успех в над 90 страни по света. Цялостната гама продукти на Casadei варира от традиционните машини до сложни специални машини като автоматични гредови/пакетни циркуляри, широколентови шлифовъчни машини, кантиращи машини и четиристранки.

За BUSELLATO

Busellato S.p.A. е основана през 1956 г. и скоро се превръща в една от най-значимите промишлени концерни в сектора на дървообработващата техника.

Историята ни казва, че още през 1967 г. Busellato, с работна сила от почти 40 души, въведе на пазара нова машина, наречена Favorit, която е първата най-нова автоматична машина за пробиване, способна да изпълнява всякакво пробиване, под всякакъв ъгъл. След повече от четиридесет години някои от тези машини все още могат да се видят на работа в заводите на нашите клиенти.

През седемдесетте години продукцията на Busellato е погълната от германските и швейцарските пазари, които откриват качествата, които винаги са търсили от гледна точка на здрава конструкция и точност в продуктите на Busellato.
Оттогава производството на Busellato се характеризира с неограничено развитие:

1970 – първа напълно автоматична машина за пробиване и за набиване на дюбели;
1971 – първа автоматична машина за зареждане – пробиване и набиване на дюбели;
1976 – първи център за обработка с цифрово управление за операции по пробиване и фрезоване.

През 1981 г. Busellato представи първата напълно електронно контролирана многовинтова пробивна машина с повече от 20 контролирани оси.

През 90-те години, пускането на пазара на нова гама от напълно иновативни работни центрове (JET) позволи на компанията да засили позицията си на традиционно стратегически пазари като САЩ, Великобритания и Испания, в допълнение към родния Италиански пазар.

През 2000 година Busellato получи сертификат за качество по ISO 9001 като потвърждение на много високите организационни системи, прилагани в компанията. През 2002 г. това сертифициране бе разширено със сертификат VISION 2000, който доказва вниманието, което Busellato винаги е давало на своите клиенти.

Оттогава Busellato се разрасна бързо, като си постави много амбициозни цели. През 2007 г. Busellato стана част от SCM GROUP S.P.A., световен лидер в дървообработващия сектор и наскоро обедини усилията си с Casadei Macchine.